You are here

Om oss

Oranta Equestrian är ett företag i hästbranschen, grundat 2010. Vi genomgick en större förändring 2014 då vi köpte företaget eQ-Kemppi,och dess business tillskottsfoder. I samband med detta bytte vi namn till eQ-Oranta och vår primära affarsområde är import och tillverkning av tillskottsfoder för hästar. Utöver eQ-Oranta serien, har vi importrättigheter för det schweiziska topmärket Twydil i Norden, Baltikum och Ryssland.  

TYWDIL-produkterna baserar sig på långsiktig forskning gjord i samarbete med flera universitet. Råvarorna väljs enligt de striktaste kvalitetskriterierna (bl.a. medicinska PIC- och G.M.P. krav), vilket garanterar den bästa möjliga renheten, hög biologisk effektivitet och utmärkt hållbarhet. 

TWYDIL är ett världskänt märke och säljs i över 70 länder, samt används i otaliga topptränares stall.  

VD för vårt företag är Joonas Oranta, som är en hoppryttare på internationell nivå. Förståelsen för sambandet mellan utfodring, välmående och prestationsnivå har utvecklats genom åren och Joonas har jobbat tillsammans med flera av världens toppryttare, såsom Meredith Michaels-Beerbaum och Markus Beerbaum. För tillfället tävlar Joonas främst i Finland, då han koncentrerar sig på företagets verksamhet. 

eQ-Oranta strävar till att producera en helhetsservice för att säkerställa hästens välmående. Vi gör kompletta planer för utfodring och vill framför allt vara en samarbetspartner. Tillsammans kan vi utveckla din häst vidare så den kan uppnå sin maximala prestationsnivå. Ta gärna kontakt så funderar vi kring hur vi bäst kan hjälpa just dig och din häst! 

 

Uutiset

20.05.2017
After a successful test period 2016 with a group of his horses Peter Untersteiner,
The Trainer of the year 2016 in Sweden, is very satisfied and now, from today,
...
07.07.2016

Förra helgen reds de Nordiska & Baltiska mästerskapen i Ypäjä i såväl hoppning, dressyr som pararidning, samt även FM i fälttävlan. I hoppningen gick det individuella guldet i den kombinerade senior och U25 klassen...