You are here

Keskikesän aikaa!

Viime viikonloppuna käytiin Ypäjällä Pohjoismaiden ja Baltian mestaruudet niin koulu, pararatsastuksessa kuin esteratsastuksesssa sekä SM kilpailut kenttäratsastuksessa. Estepuolella mitaleille ylsivät yhdistetyssä senioreiden ja U25 mestaruudessa Marina Ehrnrooth ja EVLI Luikka, jotka ottivat henkilökohtaista kultaa! Samassa ikäluokassa Suomen joukkue sai tiukan taiston jälkeen hopeaa. Onnea kaikille joukkueen jäsenille ja erityisesti yhteistykumppanillemme Marinalle. Nuorissa ratsastajissa sekä hopea että pronssi menivät Pohjanmaalle, hopeaa Joni Koivusalolle ja pronssia Miisa Pulkkaselle. 

Koulupuolella nuorissa rastsastajissa yhteistyökumppanimme Susanna Therman ja Dragonheart ylsivät henkilökohtaisesti viidennelle sijalle sekä tekivät joukkueluokassa koko joukkueen parhaan tuloksen, ollen näin luokassa toisella sijalla. Junioreissa Daniela Therman teki vahvat suoritukset ja oli kantava voime joukkueessa. Senioripuolella saavutettiin joukkuepronssia ja yhteityökumppanimme Anna von Wendt teki uuden henkilökohtaisen ennätyksen. 

Onnea kaikille ruseteista ja hyvistä tuloksista. Tästä monella katseet kääntyvät kohti SM kisoja. Kuten PM kisat, myös SM kisat ovat monen päivän kestävä, rankka suoritus. Heinäkuun kuukauden tuotteena onkin Twydil Protect Plus, joka edesauttaa hevosen lihaksiston palautumista ja poistaa maitohappoja jotka kertyvät lihakseen kovan suorituksen yhteydessä. 
Twydil Protect Plus sisältää aminohappoja, antioksidantteja, heraproteiinia ja vitamiinejä jotka tukevat lihasten optimaalista toimintaa. Sopii käytettäväksi minkä tahansa rankan treenin tai kilpailusuorituksen yhteydessä suojaamaan lihaksistoa ja edistämään palautumista. Näin ollen hevonen pysyy vetreämpänä eikä lihakset mene tukkoon keksen kilpailuiden. Suositellaan käytettävän 10 päivän ajan kilpailuiden tai muun rankan suorittamisen ajan. 

Toinen merkittävä ongelma kilpahevosen suorituskyvyn kannalta on vatsaongelmat. Yksi näkyvä oire on niin sanottu “stressimaha”, jolloin hevonen reagoi stressiin ruoansulatusongelmilla. Uloste muuttuu löysäksi, jopa vetiseksi ja tätä kautta hevosen elimistö menee sekaisin. Ruoassa olevien ravintoaineiden imeytyminen heikentyy ja hevosen yleiskunto ja hyvinvointi laskee. Tähän on apuna eQ-Oranta pH-Combi! 

eQ-Oranta pH-Combi tasapainottaa  vatsan ja suoliston pH-tason ja muodostaa suojaavan kalvon suolen pintaan. Vaikutus alkaa jopa muutamassa tunnissa ja kestää pitkään. Suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti esim 2-4 päivän ajan suojaamaan hevosen vatsaa stressin oireilta!

 

Kuva: Heidi Lammi / http://heidilammi.galleria.fi

Kuva: Ritva Waris-Wörlin / http://warisworlin.kuvat.fi/

Uutiset

20.05.2017
After a successful test period 2016 with a group of his horses Peter Untersteiner,
The Trainer of the year 2016 in Sweden, is very satisfied and now, from today,
...
25.10.2016

Yhteistyöratsastajillemme hienoja voittoja ja sijoituksia Helsinki International Horse Showsta! Menestystä tuli sekä kansallisissa että kansainvälisissä este- ja koululuokissa. Paljon onnea!!!

 

Torstai...