You are here

C-vitamiini 100

Vastustuskyvyn kasvattamiseen

C-vitamiini 100

C-vitamiinivalmiste hevosille, joilla on stressin, olosuhteiden muutosten tai kylmettymisen vuoksi lisääntynyt tarve vastustuskyvyn vahvistamiseen. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota hevoset saavat kaikista vihreistä kasveista kuten ruohosta ja heinästä. Hevonen tuottaa elimistössään itse C-vitamiinia normaaliin tarpeeseensa mutta tuotanto voi olla riittämätöntä mm. stressitilanteissa ja tulehdussairauksien yhteydessä. 

Yhdessä E-vitamiinin kanssa C-vitamiini on tunnetusti voimakas antioksidantti, jolla voidaan edistää terveyttä ja alentaa sairastumisen riskiä. C-vitamiini tunnetaan erityisesti tehokkaaksi estämään virus- ja bakteeriperäisiä tulehduksia esim. vilustumisen yhteydessä.

C-vitamiinilla on tärkeä tehtävä elimistön raudan imeytymis- prosessissa ja siten se edesauttaa myös lihasten hapensaantia. C-vitamiinin yliannostusvaara on vähäinen. Ylimääräinen C-vitamiini poistuu elimistöstä virtsan mukana.

Ravitsemukselliset lisäaineet
C-vitamiini eli askorbiinihappo 99,8 %

Käyttöohje
Sekoitetaan rehuun tai veteen. Pakkaus sisältää annosmitan. Tasamitta = 10 grammaa.
• kilpahevoset      5 g/vrk
• siitoshevoset     5 g/vrk
• ponit ja varsat     2-3 g/vrk
• vilustuneet hevoset    10 – 20 g/ vrk 4 – 7 päivän ajan kuuriluontoisesti.

Pakkaus ja varastointi
0,5 kg ja 2,0 kg. Sisältää 10 gramman annosmitan. Säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa. Säilyvyys (asianmukaisissa varastointiolosuhteissa): parasta ennen päiväys merkitty pakkaukseen. Varmista että kansi menee kunnolla kiinni. Käyttäjän vastuulla on varmistaa, että tuote vastaa paikallisia säädöksiä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Valmistuttaja
eQ-Oranta, Isokyläntie 72, 24260 Salo, Finland
tel 040 751 2934        www.eqoranta.fi 

Maahantuonti ja markkinointi
eQ-Oranta, Isokyläntie 72, 24260 Salo, Finland
tel 040 751 2934        www.eqoranta.fi

 

Uutiset

20.05.2017
After a successful test period 2016 with a group of his horses Peter Untersteiner,
The Trainer of the year 2016 in Sweden, is very satisfied and now, from today,
...
25.10.2016

Yhteistyöratsastajillemme hienoja voittoja ja sijoituksia Helsinki International Horse Showsta! Menestystä tuli sekä kansallisissa että kansainvälisissä este- ja koululuokissa. Paljon onnea!!!

 

Torstai...